Eszközök és technológiák: Nagykonyhai előkészítés

Robot Coupe Blixer

 

A nagykonyhai előkészítés idő- és munkaigényes folyamatainak elvégzésében már számos korszerű eszköz áll a vendéglátó helyek vagy közétkeztetők rendelkezésére.

A Robot Coupe új szabadalma a Blixer a kórházak és más közétkeztetők számára kifejlesztett pépesítő és pürésítő nagykonyhai előkészítő készülék, ami segít megfelelni a korszerű és egészséges táplálkozást előíró jogszabályoknak.


 

A Blixer egy kutter és egy mixer egyben, robosztus kialakításának köszönhetően hosszú élettartammal bír, minden étellel érintkező alkatrész mosogatógépben is mosható, a speciális késeknek köszönhetően nagyon hatékony és kis töltéssel, akár adagonként, legnagyobb változata viszont 60 liternyi termék gyors feldolgozásával is könnyen boldogul.

Zöldségkrémek – könnyű, egészséges változatos

Sokak által kedvelt és tápláló a csicseriborsó (bazsalikomos) krém, ami fillérekből előállítható, és többféle ízesítéssel készíthető.

Pástétomok, májkrémek – házilag, korszerűen, egészségesen

Az ipari hús- és májkészítményekhez képes 50%-kal alacsonyabb sótartalom, 80%-kal alacsonyabb zsírtartalom, hozzáadott cukor elhagyható. Az így előállított húskészítmények minősége és tápértéke sokkal magasabb, előállítási költségük pedig jóval kedvezőbb.

(Aszal szilvás, kakukkfüves csirkemáj pástétom)Receptekért forduljon hozzánk!

Név:

Értesítési telefonszám:

E-mail cím:

Kérés, érdeklődés konkrét termékcsoport iránt:

Eszközök

Technológiák

Receptek

Passion Trade Kft.

info@passiontrade.hu

Tel.: 06 1 788 0328

Fax: 06 1 998 0182

©2010 Passion Trade Kft. Minden jog fenntartva.