GRANT Sous Vide
Grant has applied its great expertise in precision temperature control to create an exciting range of sous vide equipment designed to serve the needs of chefs working with sous vide cooking techniques.
Grant Sous Vide from chefs...
Sous vide cooking
Do what you do now, only better with sous vide.
Sous vide cooking is precision temperature cooking, the most consistent way of cooking.
A vákuumcsomagolás technológiája
A vákuumtechnológia alkalmazása már számos országban elterjedt a FOOD és CATERING területen. A hűtés és mélyhűtés után a vákuum mint új élelmiszer tárolási szisztéma, manapság a legideálisabb és minden ételtípusra kiterjeszthető módszer. Tovább
Cook & chill
A Cook & Chill technológiával tartósított termékek sok előnyös tulajdonsággal bírnak, így például megfelelnek a legszigorúbb HACCP előírásoknak, az elkészítés során jó minőséget biztosítanak (mind érzékszervileg, mind mikrobiológiailag), vendéglátás esetén növelik a hatékonyságot a felhasználás során (pl.: rendezvények).