Retigo Vision
A RETIGO VISION a kombipárolók egyedülállóan korszerűsített új generációja, amely a legfejlettebb technológiát kínálja.
Az egyedi design, az egyszerű kezelhetőség és az alap kiegészítők magas minősége megannyi igényt tökéletesen kielégít, miközben kiváló lehetőséget biztosít magas színvonalú ételek felszolgálásához. Kiadásainak (energia, víz, hely, zsíradék, stb.) számottevő hányadát megtakaríthatja, így több tőkét fordíthat vendégei igényeinek kielégítésére. ITT TUDHAT MEG TÖBBET A RETIGO-RÓL
Robot Coupe Blixer
A Robot Coupe új szabadalma a Blixer, a kórházak és más közétkeztetők számára kifejlesztett, különféle méretekben elérhető pépesítő és pürésítő nagykonyhai előkészítő készülék, ami segít megfelelni a korszerű és egészséges táplálkozást előíró jogszabályoknak. Tovább »
Nálunk megtalálja: GRANT Sous Vide technológia
Heston Blumethal és Gordon Ramsay is a Grant készülékeit választotta ételeinek elkészítéséhez. A sous vide a jelenleg alkalmazott éttermi technológiák közül a legjobb eljárás, amellyel a különféle alapanyagok ízei - legyen az hús, hal vagy zöldség - , leginkább megőrizhetők. Mivel az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően kíméletesen bánik a húsokkal, azok eredeti nedveiket és zamatukat megőrizve kerülnek a tányérra. TOVÁBB
Sous vide technológia (vákuum alatti főzés)
A sous vide technológia térhódítása országunkat sem kerüli el.
A csúcsgasztronómiában szinte kivétel nélkül alkalmazzák, de a mai napig sokak számára csak egy új hóbort.
Mit is takar a sous vide valójában? Tovább
A vákuumcsomagolás technológiája
A vákuumtechnológia alkalmazása már számos országban elterjedt a FOOD és CATERING területen. A hűtés és mélyhűtés után a vákuum mint új élelmiszer tárolási szisztéma, manapság a legideálisabb és minden ételtípusra kiterjeszthető módszer. Tovább
Cook & chill
A Cook & Chill technológiával tartósított termékek sok előnyös tulajdonsággal bírnak, így például megfelelnek a legszigorúbb HACCP előírásoknak, az elkészítés során jó minőséget biztosítanak (mind érzékszervileg, mind mikrobiológiailag), vendéglátás esetén növelik a hatékonyságot a felhasználás során (pl.: rendezvények).